Gastronomie locală

Transdanubiana vă poate oferi un prânz pescăresc la unul din cele mai apreciate puncte de gastronomie locală din Delta Dunării, garanția calității find asigurată.

Servirea unui prânz pescăresc într-unul din punctele de gastronomie locală recomandate de echipa Transdanubiana este o experiență apreciată de turiști și un moment special al excursiei noastre.

În funcție de excursia aleasă, prânzul pescăresc poate conține: aperitiv pe bază de preparate de pește (icre, chiftele de pește, gujoane de pește, pește marinat, pește afumat, etc.), ciorbă de pește / storceag, saramură / plachie / proțap / pește prăjit, desertul casei, țuică, vișinată, apă, vin.

Prețul variază între 70 – 100 lei/persoană și nu este inclus în prețul excursiei.
Pentru persoanele care nu servesc preparate din pește, se pot pregăti alte specialități cu condiția unei notificări prealabile înainte de plecarea în excursie.

Pentru Traseele cu destinația Sulina sau Sf. Gheorghe există opțiunea servirii prânzului pescăresc din specialități de pește capturat exclusiv în Marea Neagră, situație în care prețul va fi ajustat corespunzător, urmând a fi comunicat în momentul efectuării rezervării.